Basiscursus fotografie

Jij wilt ook het “perfecte plaatje”  maar het lukt je nog niet?

Je hebt een mooie camera en je wilt weten wat de mogelijkheden daarvan zijn? Of loop je tegen de volgende problemen aan:

  • Waarom krijg ik mijn spelende kinderen niet scherp?
  • Waarom zijn mijn foto’s bewogen?
  • Hoe krijg ik die wazige achtergrond?
  • Hoe kan ik in de avond het beste fotograferen?

Of:

je wilt graag van die automatische stand af en weten wat het diafragma, de sluitertijd en de iso precies doet? Dan is deze Basiscursus fotografie echt iets voor jou! Wat ga je leren tijdens deze Basiscursus fotografie? Tijdens de Basiscursus gaan we de mogelijkheden van de camera behandelen zoals het diafragma, de sluitertijd, avondfotografie, portretfotografie en de compositie. Op de cursusavond wordt iedere keer een ander onderdeel behandeld. Die cursusavond krijg je een opdracht mee over dat onderwerp die we de volgende cursusavond gaan bespreken. Die foto’s bekijken en bespreken we met z’n allen en aan de hand daarvan behandelen we ook jullie vragen. Het is altijd weer leuk om te zien hoe iedereen weer anders naar de opdracht kijkt.

De Basiscursus fotografie bestaat uit 4 dagdelen van 2 uur, een keer  in de week. Het zijn 3 avonden van 2 uur en het laatste dagdeel gaan we samen op locatie fotograferen. Om iedereen optimale aandacht te geven werk ik met kleine groepjes van maximaal 6 personen.

 

Kosten: € 135,00

Tijd:  19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie: Woerden

DATA: 

Donderdag 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni 2024.

Minimum aantal deelnemers: 4 personen

Wil je meedoen met de Basiscursus fotografie? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Inschrijven

Facebook