Workshops

Basiscursus fotografie

Heb je een mooie camera en wil je meer weten over de mogelijkheden daarvan? Op de automatische stand krijg je mooie foto’s maar het kan veel beter?  Hoe krijg je die wazige achtergrond? Wat is het beste met spelende kinderen? Waarom is het onderwerp onscherp? Dan is de Basiscursus fotografie echt iets voor jou.

Tijdens de Basiscursus  fotografie worden de mogelijkheden van de camera behandeld zoals het diafragma, de sluitertijd, avondfotografie, close up, uitsnede etc. Iedere cursusavond wordt er een onderdeel behandeld en indien mogelijk in de praktijk gebracht. De cursusavond krijg je een opdracht mee over dat onderdeel en die moet je de volgende cursusavond meenemen.

Die foto’s bekijken en bespreken we met z’n allen en aan de hand daarvan komen er ook heel wat vragen. Het is altijd leuk om te zien hoe iedereen weer anders naar de opdracht kijkt. Het zijn 5 avonden van 20.00 uur tot 22.00 uur, een keer in de drie weken in kleine groepen. De laatste avond gaan we, als afsluiting, samen op locatie fotograferen.

Adres: Bike Center Woerden, Korenmolenlaan 4b, Woerden
Kosten:
€ 125,00

Nieuwe data maart  2018 (bijna vol)

Data Basiscursus fotografie (dinsdag):  

20 maart,  10 april, 8 mei, 29 mei, 19 juni.

Wil je meedoen met de Basiscursus fotografie?

Geef je dan op via onderstaand formulier.

Paula Bouman Fotografie Woerden Basisfotografie

1 op 1 sessie (mentorsessie)

Je hebt een mooie camera maar het lukt je niet om er de foto’s uit te krijgen die jij wilt? Heb je vragen over de mogelijkheden van je camera, wil je handmatig het licht meten en scherpstellen? Wil je meer over het fotograferen met natuurlijk licht weten? Heb je andere vragen? Dan is het ook mogelijk om een mentorsessie te boeken waarbij je al je vragen kunt stellen. Tijdens de mentorsessie zal ik zo goed mogelijk al jouw vragen beantwoorden en uitleggen.

Mentorsessie 1 dag

Een dagdeel van 3 uur waarbij we al jouw vragen doornemen en in de praktijk oefenen.

Kosten:  € 185,00
Wanneer: Op afspraak

Heb je interesse in een Mentorsessie op maat?

Vul dan je gegevens in op onderstaand formulier en ik neem contact met je op.

Paula Bouman Fotografie Woerden Mentorsessie

Facebook