Workshops

Door het geven van workshops fotografie help ik jullie graag om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.  Samen leren, mooie dingen creĆ«ren en elkaar inspireren….  Niet de camera maar jij gaat die mooie foto’s maken!

Basiscursus fotografie

Je hebt een mooie camera en je loopt te tegen de volgende problemen aan…. Waarom zijn mijn kinderen niet scherp? Hoe krijg ik de achtergrond wazig, waarom zijn mijn onderwerpen bewogen?

Tijdens de 4 avonden van de Basiscursus fotografie vertel ik je hier alles over en weet jij alles over o.a. het diafragma en de sluitertijd

Fotograferen met je mobiel

In een ochtend leren mooie foto’s te maken met je smartphone.

Je smartphone heb je altijd bij je en je maakt er waarschijnlijk heel veel foto’s mee van bv. je kinderen, op vakantie en de natuur. Hoewel de camera’s van de meeste mobiele telefoons goed zijn krijg jij misschien niet toch niet de foto die je wilt en ben je teleurgesteld hoe hij eruit ziet.

Ze zijn te donker, te licht, bewogen, compositie is niet goed enz. Dat is zo jammer want dat is helemaal niet nodig.

De oplossing?  Schrijf je in voor deze leuke workshop.

Heb je interesse in deze leuke workshop of wilde meer informatie?  Neem dan even contact op via info@paulaboumanfotografie.nl

 

Filmen met je mobiel

In een ochtend leren filmen met je smartphone.

Je smartphone heb je altijd bij je en je maakt er waarschijnlijk heel veel video’s van bv. je kinderen, op vakantie en de natuur.

Wat doe jij met deze video’s?  Bekijk je ze nog wel eens?  Is je antwoord nee?  Bedenk dan eens waarom je ze niet meer bekijkt.

Waarschijnlijk zijn ze te lang en daardoor een beetje saai om te bekijken.

Leuker is het een kort verhaal te vertellen door verschillende shot’s te maken.

Wil je dit leren?

De oplossing?  Schrijf je in voor deze leuke workshop.

Heb je interesse in deze leuke workshop of wilde meer informatie?  Neem dan even contact op via info@paulaboumanfotografie.nl

 

Mentorsessie 1 op 1

Je bent professioneel fotograaf of een enthousiaste hobbyist en je wilt je nog meer ontwikkelen?  Je wilt meer weten over  o.a. hoe krijg kinderen spontaan op de foto? De belichtingsdriehoek of handmatig lichtmeten?

Tijdens een  Mentorsessie 1 op 1,  zal ik je daar alles over vertellen en al je vragen beantwoorden.

Facebook