Slide Slide Slide

Paula

Hoi, ik ben Paula  en ik ben gespecialiseerd  in newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en familiefotografie. Al vele jaren gelukkig getrouwd met Gerard en trotse moeder van 2 dochters en een zoon. Wij wonen in het groene hart van Nederland in de plaats Woerden. Fotograferen vindt ik een van de leukste dingen om te doen, ik krijg daar zoveel energie van.  Mijn hoofd zit vol met leuke ideeën en ik ben altijd op zoek naar mooie plekjes.

Wat ik het mooiste vindt om te fotograferen is de connectie tussen de mensen. Geen gemaakte poses maar liever spontane vrolijke momenten met elkaar. Heerlijk genieten van elkaar zodat de foto daarvan als een waardevolle herinnering aan de muur zal hangen. Een spontane foto met gevoel en emotie. Daar ga ik voor.   Dat is ook te zien aan de foto’s van mijn gezin hierboven.  De foto’s zijn gemaakt tijdens een weekendje weg in Zeeland met het hele gezin en aanhang.  De foto’s zijn voor mij zo waardevol omdat ze erop staan zoals ze zijn. De “officiële” geposeerde foto is leuk maar vooral met de rechterfoto ben ik zo blij. We waren klaar en ik bleef met de zelfontspanner klikken met deze foto als gevolg.

Ik fotografeer  met natuurlijk licht op leuke locaties bij jullie in de buurt of bij  het strand, bos of duinen.  Bij  jullie thuis kunnen we ook een ontspannen lifestyle fotoshoot doen waarbij de kids lekker in hun eigen omgeving zijn .  Vooral bij newborn en babyfotografie is het bij jullie thuis heel ontspannen, voor de baby maar zeker ook voor jezelf.

Naast het fotograferen ben ik docent bij Photorials Photography Education, waar ik les geef bij de opleidingen. Daarnaast geef ik ook diverse workshops o.a. de populaire Basiscursusfotografie de workshop Familiefotografie en Mentorsessies. Voor meer informatie klik hier. Heb jij een leuk idee, ga je trouwen, wil je foto’s voor je website, of heb je interesse in een fotoshoot? Neem dan contact met mij op.

Wil je echt een origineel kado of een ontspannen fotoshoot met je gezin?  Kijk dan eens op deze blog van The Family in the box shoot.  Deze ontzettend leuke shoot fotografeer ik in de studio in een box van 1.20m x 1.20 m.

Mooie woorden

Strand – Canon – geduldig- moeder- fietsvakantie- blauw- 85mm- fotograferen – hardlopen – lezen – geluk – Adele –spontaan – Italie – wit – workshops – shoppen – fietsen – cappucino - lunchen – iphone.

Facebook