Paula

Leuk, dat je een kijkje neemt op mijn site. Mijn naam is Paula Bouman, gelukkig getrouwd met Gerard en trotse moeder van 2 dochters en een zoon. Wij wonen in het groene hart van Nederland in de plaats Woerden. Fotograferen vindt ik een van de leukste dingen om te doen. Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën en ik ben altijd op zoek naar leuke plekjes. Mijn passie en enthousiasme kent geen grenzen. Ik hou van mensen en ik hou van kleur en ik ben gespecialiseerd in newborn- baby, kinder- en familieportretten.

Mijn idee van een mooi waardevol familieportret is het moment tussen jullie en de kinderen. Geen gemaakte poses maar liever spontane vrolijke momenten met elkaar. Heerlijk genieten van elkaar zodat de foto daarvan als een waardevolle herinnering aan de muur zal hangen. Een spontane foto met gevoel en emotie. Daar ga ik voor.

Ik heb een studio en daarnaast ben ik veel op leuke locaties aan het fotograferen met natuurlijk licht. Ik fotografeer graag kinderen en families en dit kan op een mooie buitenlocatie maar het kan ook bij jullie thuis. Bij jullie thuis kunnen we een leuke lifestyle fotoshoot doen, gewoon de kids in hun eigen omgeving zoals ze zijn. Vooral bij newborn en babyfotografie is het bij jullie thuis heel ontspannen, voor de baby maar zeker ook voor jezelf.

Naast het fotograferen geef ik ook diverse workshops o.a. kinderfotografie en de basiscursus fotografie. Voor meer informatie klik hier. Heb jij een leuk idee, ga je trouwen, wil je foto’s voor je website, of heb je interesse in een fotoshoot? Neem dan contact met mij op.

Mooie woorden

Strand – Canon – geduldig- moeder- fietsvakantie- blauw- 85mm- fotograferen – hardlopen – lezen – geluk – Adele –spontaan – Italie – wit – workshops – shoppen – fietsen – cappucino - lunchen – iphone.

Facebook