Vriendinnen in een box

Paula Bouman Fotografie Woerden Box

Vriendinnen in the box!

Je hebt 6 leuke en spontane vriendinnen en een box van 1.20 m bij 1.20 m en je krijgt deze leuke ‘Vriendinnen in the box!’ foto. Spontaner kan het niet.
De box staat in de studio en de vriendinnen gaan in groepjes of alleen op de foto.
Naarmate de shoot vordert komen er steeds meer leuke ideeën en daarom is een “box” shoot nooit hetzelfde. Van al de foto’s die gemaakt zijn zoek ik er 16 uit die verwerkt worden in de “Vriendinnen in the box!” Dat is nog een lastige opdracht want er zijn altijd veel te veel leuke foto’s. Vaak zijn de foto’s van de missers nog het leukst en soms maak ik daar ook een box van, gewoon om te laten zien hoeveel lol ze hadden. Dan heb je de keuze om de foto af te laten drukken of het digitale bestand te kopen.
Afgedrukt op 1×1 meter is hij helemaal super!
Helemaal mooi wordt het als de kleding op elkaar afgestemd is zoals je op deze foto’s ook ziet. Ze hebben hier allemaal iets wit aan met verschillende tinten blauw.
Dit is ook ontzettend leuk om te doen met familie, vrienden en vrijgezellenfeestjes zoals je hieronder kunt zien. Kinderen vinden het fantastisch om te doen!  Dus wil je een iets anders?  Doe dan de Family in the box!
Voor meer informatie neem gerust contact op via info@paulaboumanfotografie.nl

Facebook