Een dikke kus van je grote zus!

Een dikke kus van je grote zus! I Zwangerschapsfotografie

Annemieke (37 weken zwanger) en Jeroen kwamen met hun dochtertje Madelief , die grote zus wordt,naar mijn fotostudio in Woerden om zwangerschapsfoto’s te maken. Wat was het weer leuk om te doen!

De kleine Madelief had er echt zin in en heeft het zo goed gedaan zoals op de foto’s hieronder goed te zien is. Wanneer ik even foto’s aan het maken was met haar ouders of moeder alleen dan ging Madelief even spelen maar ze hield alles goed in de gaten.  Het was een spontane, warme en liefdevolle fotoshoot, waarbij Madelief iedere keer de buik een kusje kwam geven. Dat wordt een lieve groet zus!  Ik wens jullie heel veel geluk en liefde!

Zwangerschapsfoto’s zijn een waardevolle herinnering aan een mooie periode waarbij er, vooral de laatste weekjes, met veel nieuwsgierigheid wordt gewacht op de geboorte van de kleine. Als de baby eenmaal geboren is zijn er zoveel indrukken en gebeuren er zoveel dingen dat je je bijna niet meer kunt voorstellen dat het kleintje in je buik heeft gezeten :). Daarom alleen al is het ontzettend leuk om mooie foto’s van je buik te hebben. Van jezelf alleen, samen met je partner en natuurlijk ook met de grote broer of zus. Kijk maar eens hoe leuk deze foto’s geworden zijn!

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook