Raam en deurportretten

Raam en deurportretten

Zijn jullie ook trots op jezelf en op jullie gezin hoe jullie het doen in deze rare moeilijke tijd?

Zorg om ouders, werk en vooral gezondheid. We doen er zoveel mogelijk aan om besmettingen te voorkomen. We houden ons aan de richtlijnen, houden afstand, werken en zijn zoveel mogelijk thuis. De kinderen kunnen niet naar school en missen hun vriendjes. Zorgen zijn er o.a. om onze ouders die we niet kunnen bezoeken, werk en al de zieke mensen.  Hulde aan de zorg die zo ontzettend veel werk verricht.

Omdat bij mij nu ook alles stil ligt en ik het fotograferen mis wil ik graag voor jullie een mooie herinnering maken aan deze periode. Een foto waarbij je later als je er naar kijkt weer denkt aan deze rare moeilijke tijd. Want vergeten doen we dit niet.

Dit wil ik doen in de vorm van een deurportret of een portret achter het raam van jullie gezin, kinderen of kinderen.

Dit gebeurd allemaal volgens de richtlijnen van het Rivm. De foto’s worden gemaakt bij jullie thuis in de deuropening of tuin. Ik hou een veilige afstand en ik werk met een zoomlens, het duurt max. 10 minuten ( een paar foto’s) en geen persoonlijk contact.

Bij oudere mensen maak ik een portret door het raam en dat kan ook bij pasgeboren baby’s met ouders. Veiligheid voor alles.

Heb je interesse? Stuur dan een email naar info@paulaboumanfotografie.nl en misschien zien we elkaar snel.

Er zijn geen kosten aan verbonden en jullie krijgen 1 foto digitaal. Wil je meer foto’s dan vraag ik een kleine bijdrage waarvan een gedeelte naar een goed doel gaat zoals bv. het Rode kruis of bloemen voor ouderen.

 

EXTRA

Nu tijdelijk de DEUR OF RAAMPORTRET MINISESSIE voor € 75,00

Een korte shoot met voldoende afstand volgens de richtlijnen van het RIVM

incl. 5 foto’s in hoge resolutie ( je mag zelf kiezen uit een selectie foto’s)

Meer foto’s mogelijk voor een kleine bijbetaling.

Voor iedere mini sessie breng ik een bloemetje naar iemand die het wel kan gebruiken in deze tijd.

 

De foto’s worden gebruikt op mijn social media.

4 comments

 • Beste Paula kun je aan geven wat een raam portret zou kosten als je daarvoor naar Vleuten zou moeten gaan ?
  Vr groet Jacklin Savert

  • Hallo Jacklin,

   Excuus voor mijn late reactie. Ik heb dit bericht niet gezien omdat dit bericht via mijn website gaat en niet via de gebruikelijke mail. Als je nog interesse hebt: Het kost €30,00 en dan krijg je 5 digitale bestanden erbij. Een gedeelte daarvan gaat naar het Rode Kruis of ik breng een bloemetje naar iemand die het gebruiken kan. Vriendelijke groet, Paula Bouman

 • Hey Paula,
  Wat een leuk idee!
  Ons lijkt het ook leuk zodat we de foto kunnen gaan versturen naar mensen die we missen of een
  Hart onder de riem willen steken. En als herinnering voor ons zelf uiteraard!

  Zelf ben ik hard aan het werk op COVID-IC dat is erg pittig maar draag mijn steentje bij. Hopelijk gaat deze pandemie snel voorbij ?

  • Hallo Helga,

   Excuus voor mijn late reactie. Ik heb dit bericht niet gezien omdat dit bericht via mijn website gaat en niet via de gebruikelijke mail. Hoe is het met je en jullie gezin? Respect voor je hoor en zeker hopen dat het snel voorbij gaat.
   Heb je nog interesse? Dan kunnen we een keer afspreken? Groetjes, Paula

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook