Zwangerschapshoot met Anna

Stralend zwanger met zusje Anna

Femke is hier 37 weken en samen met haar man Edwin en dochtertje Anna kwam ze naar mijn fotostudio in Woerden voor de zwangerschapshoot.  Wat heeft de kleine Anna goed haar best gedaan!

Bij een zwangerschapshoot neem ik een serie foto’s in diverse samenstellingen zoals de mama alleen, mama en papa samen, het gezinnetje compleet  en natuurlijk als het lukt grote broer/zus samen met mama. Die foto’s moeten we snel maken want ze hebben meestal niet zoveel geduld :).  Daarom probeer ik ze juist te nemen als ze net even bij mama zijn of even lekker gek of lief met papa doen. Daarna kunnen ze weer even hun eigen gang gaan en ga ik weer verder met mama.  Vaak worden de kinderen wel nieuwsgierig en komen ze vanzelf weer even meedoen:).

Het leuke hier was dat Femke en Edwin nog niet weten of het een dochtertje of zoontje wordt. Daarom hebben we de strikfoto nog even zwart-wit gelaten.

Zoals je hier ziet is het heel leuk om de kleding tijdens de zwangerschapshoot op elkaar af te stemmen.  Het maakt de foto.  Als we een afspraak maken geef ik ook altijd kledingadvies.  Kijk toch eens wat een leuke foto’s het geworden zijn en wat is Femke hier  mooi, lief, stoer en stralend zwanger!  Zoveel liefde voor en met elkaar! Ik wens jullie veel geluk en liefde met de jullie kleintje!

Facebook