Zwangerschapsfotografie / Zwanger zijn is: liefde, plezier en wachten op iets moois.

Zwangerschapsfotografie / Zwanger zijn is: liefde,plezier en samen wachten op iets moois.

Pasgeleden mocht ik zwangerschapsfoto’s maken van Kirsten en Koen, en wat een leuke ontspannen shoot was het met als resultaat heel veel mooie foto’s.  Kirsten en Koen, wat zijn ze lief met en voor elkaar en wat een plezier hebben ze samen. dat kun je aan de foto’s wel zien. Zwangerschapsfotografie is een mooie herinnering aan een liefdevolle periode van wachten op de kleine. Nog even een paar mooie foto’s van hoe groot je buik was.  Als de baby kort daarna geboren is dan kun je je haast niet meer voorstellen dat hij/zij in je buik gezeten heeft.

Het zijn ook twee heel sportieve mensen die ook wel graag een paar stoere foto’s wilden. Dat is gelukt zoals je kunt zien aan de eerste foto. We hebben wel gelachen want dit is niet in een keer gelukt. Deze foto’s zijn gemaakt in mijn fotostudio in Woerden. Waar ik vaak voor kleur ga heb ik hier besloten om deze serie geheel zwart-wit op de blog te zetten.

Bij de zwangerschapsfotografie vindt ik het belangrijk om niet alleen de mama to be op de foto te zetten maar ook de aanstaande ouders samen omdat daar zoveel emotie en liefde en plezier bij komt kijken.

Kirsten had zelf het idee voor de eerste foto.  Ze wilden het  wel graag proberen en hoe gaaf is hij geworden! Koen wilde graag de tweede foto doen, gewoon omdat het eens wat anders was en hij heel nieuwsgierig was naar de kleine.

De beste tijd om zwangerschapsfotografie te doen is als je ongeveer 34/35 weken zwanger bent.  Kirsten was gelukkig net op tijd want een paar dagen later waren er complicaties. Inmiddels is hun prachtige zoontje Mats geboren en die heb ik ook als newborn op de foto mogen zetten.

zwangerschapsfotografie, woerden, paulaboumanfotografie

Facebook