Je bent beginnend of professioneel fotograaf en je wilt je meer ontwikkelen? Krijg je de foto’s (nog) niet zo uit de camera zoals jij wilt?  Of wil je misschien meer weten over het fotograferen met natuurlijk licht, fotograferen tijdens het Golden Hour of over kinder en gezinsfotografie en de interactie tussen hen?
 
Zit je met deze vragen? Dan is de Mentorsessie 1 op 1 de oplossing voor jou!

1 op 1 mentorsessie

Dit ga je leren:

- Fotograferen op de M stand
- Spelen met verschillende soorten licht
- Witbalans instellen
-  Sterkere foto's door compositie
- gebruik van lijnen, diepte en kleurgebruik
- Tips voor Golden Hour
- Tips voor kinderportretten


informatie

Tijdens de mentorsessie 1 op 1 zal ik al jouw vragen beantwoorden die jij van te voren hebt opgesteld. We kijken samen naar je werk en kijken wat je kunt doen om je verder te ontwikkelen.

Voor de mentorsessie hebben wij al even contact over wat je graag wilt leren of waar ik je mee kan helpen, zodat ik mij goed kan voorbereiden 

Wil je meer weten over het fotograferen van kinderen of gezinnen, dan kan ik je vertellen hoe ik dat doe. Maar niets is leuker om het gelijk zelf te proberen met modellen.  Wil je dat graag? Geef het dan van te voren even aan, dan ga ik dat regelen.

Na de mentorsessie 1 op 1 ga jij met een voldaan gevoel naar huis en doe jij je volgende shoot zelfverzekerd en met veel plezier!

€225,-

Duur: 2,5 uur
Wanneer: Dit bepalen we samen
Inclusief: Een extra gesprek via skype

Enthousiast? Boek nu

Vragen?

Ben je na al enthousiast geworden of heb je misschien nog wat vragen? Neem dan contact op via onderstaande button. Ik probeer je zo snel mogelijk antwoord te geven. Wil je liever even brainstormen over de juiste workshop? Dan kunnen we ook altijd even bellen!

Neem contact op