Na de Basiscursus fotografie weet jij hoe je camera werkt en die stel je vanaf nu handmatig in. Dus geen automatische instellingen meer! Je kunt nu mooie foto’s maken van je kinderen of van de natuur zonder dat ze bewogen zijn. Je weet nu ook hoe je goed belichte foto’s krijgt die niet te donker zijn. Kortom; Jij maakt nu de foto en niet je camera!

Basis workshop

Dit ga je leren:

- Wat is het diafragma en hoe werkt het.
- Wat doet de sluitertijd?
- Wat is ISO?
- Hoe maak je mooie foto’s in de avond/nacht?
- Compositie, wat maakt een foto mooi? 
- Welke lenzen zijn er?  
- De camera gaat van de automatische stand af.
- En al je vragen worden beantwoord.

informatie

 De Basis workshop bestaat uit 5 dagdelen van 2 uur, een keer in de 3 weken. Het zijn 4 avonden en het laatste dagdeel gaan we samen op locatie fotograferen. Iedere cursusavond wordt er een onderdeel behandeld zoals het diafragma, de sluitertijd, avond en nachtfotografie, compositie en close up. We behandelen het onderwerp en oefenen ermee.

Praktische thuisopdrachten

Leren doe je het beste door het te doen. Elke cursusavond krijg je een leuke opdracht mee om te oefenen. Jullie resultaten gaan we de volgende cursusavond bespreken en dan kan ik ook jullie vragen beantwoorden. Het is altijd weer leuk en heel leerzaam om te zien hoe iedereen anders naar de opdracht kijkt en hoe divers de foto’s zijn.

Prive facebook groep

Voor jullie groep maak ik een besloten Facebook groep waarin jullie tijdens de cursus ook vragen kunnen stellen of alvast foto’s laten zien. Ik zal regelmatig op die Facebook groep kijken en vragen beantwoorden maar het is natuurlijk ook leuk als jullie op elkaar reageren.

€125,-

Duur: 5 dagdelen van 2 uur
Wanneer: Een keer in de 3 weken
Inclusief: Lunch en praktische thuisopdrachten

Enthousiast? Boek nu

Vragen?

Ben je na al enthousiast geworden of heb je misschien nog wat vragen? Neem dan contact op via onderstaande button. Ik probeer je zo snel mogelijk antwoord te geven. Wil je liever even brainstormen over de juiste workshop? Dan kunnen we ook altijd even bellen!

Neem contact op