Newbornfotografie /Thirza, een lief klein wondertje.

Newbornfotografie / Thirza een lief klein wondertje.

Uit deze eerste foto van de kleine Thirza en haar moeder spreekt voor mij zoveel liefde. Zo lief en zo spontaan, dat ik blij ben dat ik dit mooie moment heb kunnen vastleggen. Dit is een vorm van newbornfotografie die ik ontzettend mooi vindt om te doen.
Voor de stichting Earlybirds verzorg ik als vrijwilliger met regelmaat fotoreportages van te vroeg geboren kindjes. Dit om hun ouders een mooie herinnering te geven aan deze vaak spannende en hectische tijd.  Dit is niet een gestylde shoot van newbornfotografie maar een shoot in het ziekenhuis gewoon zoals het is. De ouders zijn zo druk en alles is zo veel dat ze bijna geen tijd hebben om alles op te nemen.

De reportage van de kleine Thirza en haar lieve ouders heeft veel indruk op mij gemaakt. Thirza is onverwachts geboren na een zwangerschap van 28 weken. De eerste twee dagen ging het redelijk goed met Thirza totdat ze een ernstige complicatie aan haar darmpjes kreeg. Thirza moest met spoed geopereerd worden. Na twee weken kreeg ze weer zo’n ernstige complicatie en een zeer risicovolle operatie volgt. Maar de kleine lieve Thirza is een vechtertje en na meerdere complicaties mocht ik haar fotograferen toen ze 9 weken oud was.

Al die tijd heeft Thirza  in het ziekenhuis gelegen en in januari wordt ze opnieuw geopereerd. Dit wordt weer een spannende tijd. Al die tijd logeren ook haar ouders in het Ronald McDonald huis om zo dicht mogelijk bij Thirza te zijn. Wat zijn ze trots op hun dochtertje en op elkaar en ze blijven positief dat is zo mooi om te zien.

Dat kun je ook wel terugzien op de foto’s.  Zo lief, trots en bezorgd.  Lieve Elja, Vincent en Thirza ik wens jullie heel veel geluk en ik hoop dat Thirza snel mee naar huis mag.

www.paulaboumanfotografie.nl/newbornfotografie

newbornfotografie liefdevolle
liefdevolle newbornfotografie woerden
newbornfotografie emotie niet geposeerd
earlybirds paula bouman
zwangerschapsfotografie
newborn woerden emotie liefde
lifestyle newbornfotoggrafie
babyfotografie utrecht
newbornfotografie zwangerschapsfotografie

Facebook