Fotograferen met je mobiel

In een ochtend  leren beter foto’s te maken met je smartphone.

Je smartphone heb je altijd bij je en je maakt er waarschijnlijk heel veel foto’s mee van bv. je kinderen en de natuur. Hoewel de camera’s van de meeste mobiele telefoons goed zijn krijg jij geen goede of mooie foto’s.

Ze zijn te donker, te licht, bewogen, compositie is niet goed enz. Dat is zo jammer want dat is helemaal niet nodig, want er kan zoveel. Als je maar weet hoe.

De oplossing?  Schrijf je in voor deze leuke workshop.

Tijdens de workshop leer je hoe je de mogelijkheden van je smartphone optimaal kunt benutten om snel goede foto’s te maken en na te bewerken.  Je leert niet alleen hoe je de mooiste foto met je smartphone camera maakt, maar ook hoe je snel kunt nabewerken met Snapseed.

Hoe gaan we dat doen?

  • Een ochtend van alles leren over fotograferen  met je smartphone in een kleine groep.

  • we gaan het hebben over de belichting, wat is een goede compositie en we gaan kijken hoe je de foto kunt optimaliseren met behulp van o.a. Snapseed.
  • Vooral veel doen: naast de theorie gaan we alles uitproberen.

  • Persoonlijke ondersteuning: we zijn met een kleine groep van maximaal 5/6 personen dus er is meer dan genoeg ruimte voor individuele feedback

  • Heel veel plezier hebben – want als leren leuk is blijft het veel beter hangen.

Datum: zaterdag 22 april 2023

Plaats: Woerden

Kosten:   € 79,00 per persoon

Heb je interesse in deze leuke workshop of wil je meer informatie?  Neem dan even contact op via info@paulaboumanfotografie.nl  

 

Wil je deze workshop met een eigen groepje volgen? of bv. als workshop op een vrijgezellenfeest?  Dat kan ook. Neem dan contact op en dan kunnen we overleggen over een datum en de mogelijkheden.

 

Inschrijven

 

Facebook