Kinderfotografie Woerden | Fleur en Sem thuis!

Kinderfotografie Woerden | Bij Sem en Fleur thuis!

Kort geleden was ik bij Fleur en Sem thuis in Woerden. Een mooi gezellig licht huis, dus ideaal om foto’s te maken met natuurlijk licht. Ongedwongen kinderfotografie en het liefst spontaan en een beetje gek.  Fleur en Sem hadden wel zin in een beetje gek :). Dat het gelukt is kun je wel zien aan deze foto’s!

Ze kregen lekkere chocolademelk om te drinken maar… dat liep een beetje anders dan gepland want het werd voor hun een klein feestje. Chocolademelk drinken is een ding maar je kunt er natuurlijk veel meer mee. Wie kan meeste bellen blazen? Een snorretje maken? De bellen weer opslurpen? en ga zo maar door. Wat hadden ze samen een plezier!

Dit is voor mij echte spontane kinderfotografie en daar hou ik van. Geen geposeerd en neplachjes.  Ilse, de moeder van Sem en Fleur heel erg  bedankt want het werd natuurlijk wel een beetje vies maar we hebben het weer netjes opgeruimd.

Hieronder  nog een aantal van deze serie foto’s. Het was lastig kiezen want ik heb er nog veel meer!

Kinderfotografie kan op veel locaties. Dit kan lekker thuis in hun eigen omgeving en hun favoriete speelgoed. De straat, speeltuin, strand, bos of stad zijn ook leuke locaties om de foto’s te maken.  Iedereen moet het naar zijn zin hebben. We gaan er dan even lekker op uit, spelen, rennen, wandelen en ondertussen maak ik een mooie serie foto’s.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook