Family in the box fotoshoot Woerden

De Family in the box fotoshoot in Woerden I Spontaan, leuk en origineel!

De ” Family in the box” fotoshoot!

Willen jullie eens spontaan en origineel op de foto? Dan is de Family in box fotoshoot echt iets voor jullie.

Hoe werkt de “Family in the box” fotoshoot? De foto’s worden gemaakt in een box van 1.20x 1.20 in verschillende settings zodat we minimaal 16 verschillende foto;s hebben. Dan denk je misschien 16… is dat niet een beetje veel? Nou nee, want het gebeurd vaak dat bv. de kinderen aan het einde van de shoot nog zoveel idee├źn hebben dat we meer foto’s maken dan we nodig hebben. Die foto’s zoek ik uit en daar maak ik een mooie “Family in the box” fotobestand van.

Voor wie is de Family in the box fotoshoot? Eigenlijk voor iedereen…..! Voor gezinnen met de kinderen die eens een originele foto aan de muur willen hebben, jonge stellen die onwijs veel lol hebben dan, vriendinnen die een feestje geven, een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje en families voor een foto aan hun ouders en voor iedereen die de Family in the box shoot aan iemand cadeau wil doen.

De ‘Family in the box” fotoshoot is een leuke en originele fotoshoot met een mooi eindresultaat voor aan de muur waarbij je iedere keer moet glimlachen als je ernaar kijkt. Een prachtige herinnering.

Dat de ‘Family in the box” fotoshoot leuk is om te doen dat kun je wel zien aan de voorbeelden hieronder. Wat een plezier straalt ervan af!

Klik voor meer informatie over de tarieven ophttp://www.paulaboumanfotografie.nl/tarieven

Facebook