Earlybirdje Bram, hoe trots kun je zijn.

Earlybirdje Bram

Voor St. Earlybirds ben ik op bezoek geweest bij Bram, zijn ouders en grote broer Thijs om een mooie fotoreportage te maken.  En dat is het geworden, mooi en lief. Hoe trots kun je zijn :).

Kleine Bram was gezellig wakker en keek lekker rond tijdens de shoot. Hij liet het allemaal gebeuren. Thijs, de grote trotse broer,van twee jaar, was er ook even bij en die was zo lief voor zijn kleine broertje. Hij bleef Bram maar kusjes geven.
Ik heb de papa en mama van Bram gefotografeerd terwijl ze met Bram en Thijs bezig waren en daar straalde zoveel liefde vanaf. Daar hoef je alleen maar voor naar de foto’s te kijken.
Ik wens daarom Marjoke, Keesjan, Thijs en de kleine Bram heel veel geluk en liefde toe!

St. Earlybirds fotografie, waarvoor ik als vrijwilliger werk, is een fantastisch team van fotografen en veel mensen die achter de schermen belangeloos heel hard werken. Zo kunnen wij mooie herinneringen maken voor alle ouders die een moeilijke en hectische tijd doormaken met hun baby die veel te vroeg geboren is.

Hoe waardevol deze reportage is, en hoe hectisch en spannend deze tijd blijkt wel uit het verhaal van zijn ouders:

Met 31 weken en 3 dagen kwam Bram met een spoedkeizersnede ter wereld. Hij had een goede start en woog 1755 gram.
De eerste 2 dagen moest hij er erg hard voor werken omdat zijn longen nog niet rijp waren. Daarna zagen wij hem elke dag beter en beter worden.
Bram volgde zijn eigen plan. Protocollen doet hij niet aan. Als hij vind dat de ademondersteuning er af kan dan doet hij dat in een keer want anders trekt meneer deze er gewoon zelf weer uit!
Hetzelfde met de extra zuurstof die hij nog kreeg. Daar was hij ook klaar mee dus ook die werd er uitgetrokken door meneer. Het liefst wil hij de sonde er ook uit hebben maar dat is toch nog echt te vroeg.
Een pittig kereltje die het ondanks zijn 31 weken super goed doet!!!
Na anderhalve week mocht hij over van het wkz naar het meander medisch centrum in Amersfoort. Hier werkt mama ook en dat voelt heel veilig en vertrouwd.
Je kijkt al heel wijs rond en je voeding verdraag je goed.
Je bent een kanjer en papa en mama zijn super trots op je!!
Het is een hectische tijd waarin we echt geleefd worden. Je hebt ook nog een grote stoere broer thuis die jou erg lief vind en je veel kusjes geeft.

Hoe gaaf was het dan ook dat we een fotoshoot van earlybirds kregen. Zulke gave foto’s waar we echt heel dankbaar voor zijn.

Lieve Bram, Groei maar lekker verder.
Wij kijken uit naar de dag dat we je mee naar huis mogen nemen.

Veel liefs van je papa, mama en grote broer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook