Familiefotografie Burgh Haamstede | A Perfect day at the beach!

Familiefotografie Burgh Haamstede | A Perfect day at the beach!

Familiefotografie kan zo leuk zijn!

Het was een heerlijke dag aan het strand!  In de ochtend werd ik door Marieke gebeld of ik zin had om naar hun vakantieadres te komen en op het strand foto’s van hun gezin te maken. In de ochtend was het nog bewolkt maar eenmaal in Burgh Haamstede kwam de zon lekker door. Familiefotografie op het strand, ik hou daar van.

Het strand dat is echt de plek om prachtige spontane foto’s te maken.  De kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan . Niets is leuker dan lekker met je ouders de zee in te rennen en nat worden :), lekker de duinen op en af te rennen, of gewoon lekker spelen met het zand. Het plezier spat ervan af en de kinderen hebben niet meer in de gaten dat ze gefotografeerd worden.

Marieke had nog een snel een paar gekleurde zwembanden gekocht en die waren ideaal. Hieraan kun je zien wat kleur doet bij een foto. Helemaal in combinatie met de gekleurde bikini’s en zwembroek. Nadat we de foto’s hadden gemaakt hebben we lekker even met z’n allen in een strandtentje iets gegeten en gedronken. Na het eten weer een paar uurtjes naar huis rijden. The end of a perfect day!

Dit is maar een kleine selectie van al de leuke foto’s die we hebben gemaakt en ik ben benieuwd welke er bij hun groot aan  de muur komt te hangen!

Wil jij ook zo’n leuke strandshoot doen?  Neem contact met me op te kijken of ik nog beschikbaar ben.

Facebook